Geopatogénne zóny a spánok

Geopatogénne zóny a ich negatívny vplyv na spánok: Keď vás zemská energia oberá o pokojný odpočinok

Spánok je pre naše zdravie a celkovú pohodu nesmierne dôležitý. Ak sa však pravidelne budíte unavení, trpíte nespavosťou alebo máte nepokojný spánok, príčina nemusí byť len v strese či nesprávnej životospráve. Problém môže byť oveľa hlbší a skrytý priamo pod vašou posteľou – geopatogénne zóny.

Čo sú geopatogénne zóny?

Geopatogénne zóny sú oblasti so zvýšeným výskytom negatívnych energií, ktoré vychádzajú zo zeme. Vznikajú v dôsledku geologických porúch, podzemných vodných tokov, tektonických zlomov alebo iných prírodných javov. Tieto zóny môžu mať rôznu intenzitu a veľkosť a ich vplyv na človeka sa môže líšiť. Niektorí ľudia sú na tieto energie citlivejší a môžu pociťovať ich negatívne účinky viac ako iní. Pričom je jedno či bývate na prízemí, alebo na 15-tom poschodí. Účinok geopatogénnych zón je vo vertikálnej rovine rovnaký.

geopatogénne zóny - ilustračný obrázok rozmiestenia zón v byte
geopatogénne zóny – ilustračný obrázok

Ako geopatogénne zóny ovplyvňujú spánok?

Dlhodobý pobyt v geopatogénnej zóne môže narušiť prirodzené energetické pole človeka a spôsobiť rôzne zdravotné problémy, vrátane porúch spánku. Tieto zóny môžu ovplyvňovať produkciu melatonínu, hormónu regulujúceho spánok, a narúšať prirodzené biorytmy tela. Medzi najčastejšie problémy patria:

  • Nespavosť: Ťažkosti so zaspávaním, časté budenie počas noci, pocit nevyspania po prebudení.
  • Nočné mory a nepokojný spánok: Zvýšená frekvencia a intenzita nočných môr, nepokojné otáčanie sa v posteli, pocit nepohodlia.
  • Únava a vyčerpanosť po prebudení: Namiesto pocitu osvieženia sa zobudíte unavení a bez energie.
  • Svalové napätie a kŕče: Geopatogénne zóny môžu spôsobiť svalové napätie a kŕče, ktoré sťažujú zaspávanie a vedú k nepokojnému spánku.

Ako zistiť, či geopatogénne zóny ovplyvňujú váš spánok?

Ak trpíte niektorými z uvedených problémov so spánkom a máte podozrenie na geopatogénne zóny, môžete si nechať svoj byt alebo dom premerať odborníkom.

Možnosti riešenia problémov

Ak sa potvrdí prítomnosť geopatogénnych zón v mieste, kde spíte, existuje niekoľko možností riešenia:

  • Premiestnenie postele: Najjednoduchším riešením je premiestniť posteľ do inej časti miestnosti, kde nie sú geopatogénne zóny. Ale lepšie je zavolať si odborníka na premeranie bytu, aby ste nemuseli viac krát skúšať umiestnenie postelí, sedačky a pod.
  • Použitie špeciálnych podložiek: Existujú špeciálne podložky, ktoré dokážu neutralizovať negatívny vplyv geopatogénnych zón.
  • „Odrušenie zón“: pomocou rušičiek geopatogénnych zón. Napríklad rušička Emgeon Home. Dokáže odrušiť GPZ v okruhu 15-20 metrov a ešte aj cca 3 poschodia pod sebou. Viac info a popis: Kliknite TU
  • Kombinácia vyššie uvedených spôsobov: Vhodné riešenie Vám navrhne odborník po premeraní bytu/domu Kontakt TU

Nepodceňujte vplyv geopatogénnych zón na váš spánok.

Ak sa pravidelne budíte unavení a nevyspatí, môže to byť spôsobené práve týmito neviditeľnými energetickými poľami. Nechajte si premerať svoj byt a začnite sa tešiť z kvalitného a pokojného spánku, ktorý je základom pre vaše zdravie a pohodu.

Dôležité:

Viac informácií nájdete na stránkewww.dracie-zily.sk

Môžete si aj objednať meranie geopatogénnych zón -realizujú sa na celom území Slovenska formou výjazdov za rovnaké ceny.

Napr.: Byt/Dom do pôdorysnej plochy 150m2 Cena merania 35€ + paušálne cestovné náklady 25€. Spolu 60€.

Cenník meraní a objednávkový formulár nájdete tu: https://www.geozony.sk/cennik-sluzieb/

Geopatogénne zóny deti

Neviditeľná hrozba: Vplyv geopatogénnych zón na zdravie detí
Geopatogénne zóny, oblasti so zvýšeným výskytom negatívnych energií vychádzajúcich zo zeme, sú stále viac diskutovanou témou. Aj keď ich vplyv na dospelých je predmetom výskumu, ich potenciálny dopad na zdravie detí vyvoláva ešte väčšie obavy.

geopatogénne zóny deti
geopatogénne zóny a ich vplyv na malé deti

Prečo sú deti zraniteľnejšie?
Deti sú vo vývoji a ich organizmus je citlivejší na vonkajšie vplyvy. Ich imunitný systém nie je ešte plne vyvinutý, čo ich robí náchylnejšími na negatívne účinky geopatogénnych zón. Navyše, deti trávia v posteli oveľa viac času ako dospelí, čo zvyšuje ich expozíciu.

Možné prejavy a zdravotné problémy
Pobyt v geopatogénnej zóne môže mať na deti rôzne negatívne účinky, od miernych až po závažnejšie:
• Poruchy spánku: Nespavosť, časté budenie, nočné mory, ťažkosti so zaspávaním.
• Problémy s koncentráciou: Hyperaktivita, nepokoj, neschopnosť sústrediť sa v škole.
• Znížená imunita: Časté choroby, alergie, oslabený organizmus.
• Bolesti hlavy a únava: Nevysvetliteľná únava, bolesti hlavy bez zjavnej príčiny.
• Emocionálne problémy: Zmeny nálad, podráždenosť, úzkosť, depresia.
V niektorých prípadoch sa dlhodobý pobyt v geopatogénnej zóne spája aj so závažnejšími zdravotnými problémami, ako sú poruchy imunity, hormonálne nerovnováhy alebo dokonca zvýšené riziko rakoviny.

Čo robiť, ak máte podozrenie?
Ak vaše dieťa trpí niektorými z uvedených príznakov a máte podozrenie na geopatogénnu zónu, je dôležité konať:
1. Konzultácia s odborníkom: Obráťte sa na odborníka, ktorý vykoná meranie geopatogénnych zón vo vašom byte/dome. Napríklad agentúra INGFOUR má za sebou už viac ako 2000 realizovaných meraní a odrušení geopatogénnych zón po celom Slovensku. Viac informácií + kontakt
2. Premiestnenie postele: Ak sa geopatogénna zóna nachádza v mieste, kde dieťa spí, premiestnite posteľ do bezpečnejšej oblasti. Niekedy pomôže aj otočenie dieťaťa o 180stupňov.
3. Ďalšie opatrenia: Odborník vám môže odporučiť ďalšie opatrenia na elimináciu alebo zmiernenie negatívnych vplyvov, ako sú napríklad rušičky EMGEON HOME: https://www.geozony.sk/emgeon1/

Prevencia je kľúčová
Ideálne je nechať si vykonať meranie geopatogénnych zón ešte pred plánovaním detskej izby. Týmto spôsobom môžete zabezpečiť, že vaše dieťa bude vyrastať v zdravom a harmonickom prostredí.

Záver
Geopatogénne zóny sú realitou, ktorú nemožno ignorovať, najmä pokiaľ ide o zdravie našich detí. Včasná identifikácia a riešenie tohto problému môže mať zásadný vplyv na ich vývoj a celkovú pohodu. Nepodceňujte silu prostredia a vytvorte pre svoje deti optimálne podmienky pre zdravý a šťastný život.
Podrobnejšie informácie nájdete aj v článku o geopatogénnych zónach z časopisu Top Stavebné: https://www.dracie-zily.sk/clanok-o-geopatogennych-zonach-v-casopise-top-stavebne/

Alebo na stránke www.dracie-zily.sk

Meta: geopatogénne zóny deti, geopatogénne zóny a deti, geopatogénne zóny a ich vplyv na deti